Връщане на поръчка

При желание от Ваша страна да върнете поръчан от нас артикул е задължително да се свържете с нас чрез имейл или обаждане по телефона!

Нашата политика за възстановяване и връщане продължава 15 дни от датата на получаването на Вашата поръчка. 

Ако са изминали 15 дни от покупката Ви, не можем да Ви предложим възстановяване или замяна.

За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Освен това трябва да е в оригиналната си опаковка и да не е разопакован.

За да бъде одобрено връщането ви, ние изискваме номер на поръчка, касова бележка, фактура или доказателство за покупка. След като потвърдим предоставената от Вас информация, ние ще ви посочим адрес или офис на куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС до където Вие ще изпратите артикула за Ваша сметка!

Вие ще носите отговорност за заплащането на Вашите собствени разходи за доставка за връщане на артикула. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване, цената на доставката ще бъде приспадната от възстановяването Ви.

Моля, не изпращайте покупката си обратно без да сте осъществили връзка с нас! В противен случай, няма да получите възтановяване на сумата.

Възстановявания

След като врърнатата от Вас стока бъде получена и проверена, ние ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия артикул. Също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на Вашето възстановяване. В случай на одобрено възтановяване, ние ще възтановим пълната сума за закупениия артикул, без разходите за куриерски услуги по банков път, на посочена от вас банкова сметка в Българска банка.

Всички възтановявания се извършват в 30 дневен срок от датата на получаване на върнатия артикул.

Ако все още не сте получили възстановяване след изтичане на 30 дневния срок, първо проверете отново банковата си сметка и чак след това се свържете с нас.

 

Подаръци

Ако артикулът е бил маркиран като подарък, когато е закупен и изпратен директно до вас, ще получите подаръчен кредит на стойността на връщането Ви. След получаване на върнатия артикул ще ви бъде изпратен сертификат за подарък.

Ако артикулът не е бил маркиран като подарък, когато е закупен, или подарителят е изпратил поръчката до себе си, за да Ви я даде по-късно, ние ще изпратим възстановяване на сумата на подарителя и той ще разбере за Вашето връщане.

Нужда от помощ?

Свържете се с нас на coffeeholics@kolichkabar.com за въпроси, свързани с възстановяване на суми и връщане.