Събития

Kolichka Bar е първата българска, автентична концепция за професионално и мобилно приготвяне на кафе напитки, както и Specialty Coffee Shop в сърцето на Столицата.

КОНЦЕПЦИЯ

Нашата услуга е насочена към различни събития, семинари, базари, изложения,  също и към офис пространства, корпоративни клиенти и търговски площи. 

Нашето представяне и страхотният ретро дизайн на количките са винаги повече от впечатляващи и създават настроение във всяко едно помещение или открита площ, на която се появим.

Целта на нашата концепция е да предостави услуга на нашите партньори, чрез която те да добавят стойност за техните клиенти и посетители с професионалната направа на кафе напитки.

НОВ ПОДХОД

Ние сме компания, която предлага нов подход в приготвянето на кафе напитки. За безупречната екстракция на кафето разчитаме на реставрирани до съвършенство, ретро кафе машини La San Marco от 70-те и 80-те години на миналия век и последно поколение кафемелачки от същата марка. Опитни Баристи приготвят всяка една напитка със страст и безкомпромисен професионализъм.

КАФЕТО

Кафе зърната, с които приготвяме напитките се внасят от подбрани ферми от Бразилия, Етиопия, Хондурас, Колумбия, Никарагуа, Перу, Кения, Гватемала, Шри Ланка,  Мексико и Индонезия. Специалисти, сертифицирани от Световната Кафе Асоциация (SCA), ценят високо характеристиките и качествата им, което ги отличава и ги прави така специални. Всяка реколта с оценка над 80 точки се класифицира, като „Специално Кафе“.

Именно такива са всички кафе зърна, които изпичаме ежеседмично, на място, пред нашите клиенти. Сертифицирания ни пекар от Световната Кафе Организация (SCA) прилага нужните знания, време, опит и професионализъм за да постигне мек и балансиран вкус от всяко едно кафе. 24 часа след изпичането и приключване на така нареченото „дегазиране“, кафето се пакетира за да достигне до клиентите ни с всички вкусови качества и аромат, които притежава.

Ако търсите нещо повече от кафе кетъринг, ние сме Вашия партньор! Не се съмнявайте, че ще Ви предложим най-добрите условия! 

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ