Общи условия за доставка

При успешно завършена поръчка ще получите потвърждение чрез имейл съобщение, съдържащо номер на поръчката, общата сума и поръчаните продукти.

Поръчката се обработва и изпраща до 2 работни дни след получаване на потвърждението за успешна поръчка. В случай на невъзможност или забава ще получите имейл или ще се свържем с Вас чрез телефонно обаждане за доуточняване на детайлите. 

Всички поръчки се доставят от куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС ЕООД
Цената за доставка до адрес или офисите на Еконт в цялата страна е:

     👌 БЕЗПЛАТНА за поръчки над 60лв.

      🤑 За поръчки до 60лв. – Тарифата на ЕКОНТ Експрес за куриерски услуги за пратки в България

Заплащането се извършва с наложен платеж в брой на куриера или с карта при приключване на поръчката.

При плащане с карта е възможно да Ви бъдат удържани допълнителни такси за картовата транзакция.

ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти или телефон при подаване на поръчката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан и няма задължение за изпълнение на поръчката.

При отказ от получаване на стоката, Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед,

Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него поръчка в срок от 24 часа от получаването й.